25 loka

Ensimmäinen koulupäivä – Kamerakoulu.fi avattu!

kamerakoulu, blogi, valokuvablogi, valokuvaus, kamera, valokuva sivusto

Usein ensimmäisenä koulupäivänä opettaja toivottaa oppilaat tervetulleiksi uuteen kouluun. Vaikka en itse toimikaan Kamerakoulun opettajana, haluan silti toivottaa sinut päätoimittajan ominaisuudessa tervetulleeksi.

Kamerakoulu on miellyttävä tapa oppia. Koulussa ei ole läsnäolopakkoa, vaan kaikki opetus tapahtuu verkon kautta. Julkaisemme joka viikko uuden opetusvideon, jonka avulla opit lisää valokuvauksesta. Lisäksi blogimme päivittyy aktiivisesti alan huippujen ohjeista ja opetuksista. Toiseksi, emme peri lukukausimaksuja. Kamerakoulu on täysin ilmainen kaikille oppilaille. Kolmanneksi, läksyjä ei ole pakko tehdä mutta se on suositeltavaa – ennen kaikkea siitä syystä, että tekemällä kotitehtävät osallistut upeiden palkintojen arvontaan.

Ensimmäinen peruskurssi starttasi viime viikolla. Peruskurssi on 13-osainen opetussarja, jossa käydään läpi valokuvauksen perusteet kameran asetuksista valaisun perusteisiin. Ensimmäisen osan teemana on Juhon sanojen mukaan “se kaikkein namusin kuva”. Jos et ole vielä ladannut omaa läksykuvaasi Flickriin, tee se nyt. Niin tein myös minä!