Kamerakoulu.fi haluaa auttaa suomalaisia valokuvaajia kehittymään, verkostoitumaan ja nauttimaan valokuvauksesta! Kaikki sivuilla oleva materiaali on sinulle ilmaista, sillä pääsponsorimme www.kameratori.fi ja muut nettisivuilla näkyvät yritykset ovat ne sinulle tarjonneet.

Kamerakoulu.fi:n tavoite

Kamerakoulun ideana on tuottaa laadukasta valokuvaukseen liittyvää opetusmateriaalia verkkoon videoiden ja artikkeleiden kautta. Tällä hetkellä meillä on 13-osainen peruskurssi, jossa käydään läpi valokuvauksen perusteita. Tavoitamme kuukaudessa n. 6 000 alan harrastajaa ja ammattilaista. Julkaisemme viikoittain opetusvideoita ja artikkeleita. Opetusvideoiden sisällöstä vastaavat Kamerakoulu ja alan ammattikuvaajat. Tavoitteenamme on olla Suomen ykköspaikka kaikessa valokuvaukseen liittyvässä.

Seuraa Kamerakoulua

Facebook
Instagram
Twitter

Mainostajille

Tarjoamme valokuvausalan yrityksille moderneja tapoja mainostaa kauttamme. Ota yhteyttä toimitus@kamerakoulu.fi, niin sovitaan mitä mainostetaan ja miten. Sivuillamme vierailee kuukaudessa noin 6 000 uniikkia kävijää ja sivunäyttöjä on 30 000 – 40 000 kuukaudessa.