4 touko

Ammattilaiseksi podcasteilla?

kamerakoulu, markkinointi, myyminen, valokuvaus, podcasti, valokuvaus

Vuodesta 2016 on ennustettu podcastien vuotta. Nämä kätevät äänitiedostot, jotka ovat hiljaa odottaneet läpimurtoaan lähes kymmenen vuotta. Nyt iTunesista löytyy yli 250 000 podcastia.

Olen myös itse löytänyt nämä luotettavat matkustuskumppanit vasta viimeisen vuoden aikana. Tykkään erityisesti kuunnella kahta valokuvaukseen liittyvää ohjelmaa, jotka molemmat käsittelevät yrittäjyyttä ja myymistä. Näiden aiheiden opiskelu vaatii minulta paljon itsekuria, jonka takia kuuntelu sopii minulle hyvin. Uusi jakso on helppo laittaa pyörimään matkalla kaupungille tai esimerkiksi kotiaskareiden yhteydessä.

Parhaat valokuvausaiheiset podcastit

Screen Shot 2016-04-23 at 13.57.42The Business of Photography – Sprouting Photographer Podcast

Valokuvaus ammattina on todellisuudessa kaikkea muuta kuin itse valokuvaamista.  Tämä podcasti opettaa yrittäjyyteen liittyviä asioita rennolla otteella. Mukana on usein haastatteluita alan ammattilaisten kanssa. Uusia jaksoja tulee kerran viikossa ja yhden jakson pituus on noin 30 minuuttia.

Screen Shot 2016-04-23 at 13.58.11

Full Time Photographer with Josh Rossi

Tiistaisin ja torstaisin ilmestyvä podcasti, jossa pureudutaan jakso kerrallaan tiettyyn aiheeseen. Josh Rossi haluaa auttaa valokuvauksen harrastajia siirtymään ammattilaisiksi puhumalla hinnoittelusta, suurempien asiakkaiden hankkimisesta ja tavallisten virheiden välttämisellä.

 

 

 

mm
Atte Tanner

Atte Tanner on Helsingin ja Lontoon välillä kulkeva muoti- ja mainoskuvaaja. Hänen töilleen ominaista on elokuvallinen ilmaisu ja mystinen tunnelma. Atte on ollut mukana luomassa kuvamaailmoja asiakkaille kuten Warner Music, MTV3 ja BMW. www.attetanner.com

Ei kommentteja

Leave a reply