23 marras

Esittelyssä neljä kiinnostavaa podcastia valokuvauksesta

Keräsimme yhteen suomalaisen valokuvakentän uusinta sisältöä kiinnostavien podcastien ja vlogien osalta. Kannattaa tallentaa tämä sivu ja sopivana hetkenä kuunnella mitä näillä ammattilaisilla on sanottavana.

 

Luovia-podcast

Valokuvaaja Nani Annette, on perustanut Luovia-podcastin, jossa jutellaan taiteesta, yrittäjyydestä ja luovuudesta. Tällä hetkellä jaksoja on ulkona jo kunnioitettavat 36! Tässä esiteltynä meillä on jakso numero 33, jossa Nani juttelee hinnoittelusta Anja Kadziolkan kanssa. Ollakko rököhalpa vai sikakallis? Mikä on palveluni oikea hinta ja kuka sen päättää? Mikä rooli asiakkaalla on hinnoittelussa?

 

Nadi Hammouda Podcast – Pete Voutilainen

Nadi Hammouda Podcast osa 1. Ensimmäisessä osassa Nadin tiukkojen kysymysten otteeseen pääsee valokuvaaja ja tatuointikonkari Pete Voutilainen!

Julkaissut Rajala Pro Shop Maanantai 19. marraskuu 2018

Nadi Hammoudan uusi podcasti

Ensimmäisessä osassa Nadin haastateltavaksi pääsee valokuvaaja Pete Voutilainen, joka kertoo jakson aikana hänen tarinansa valokuvaajaksi, kameroista ja unelmista. Uudet jaksot julkaistaan Rajalan Facebook-sivulla.

Valoaalloilla

Valoaalloilla YouTube -kanavaa tuottaa yhdessä valokuvaajat Matti Sulanto ja Peter Forsgård. Uusimpien jaksojen joukosta löytyy juttua kuvanvakaajan merkityksestä, valotuksesta ja harmaasuotimista.

Uusi podcasti mallimaailman saloista

Casting Call on Anu Kosken ja Kirsi Karoliinan hiljattain aloittama podcast, jossa päästään kuuntelemaan mallimaailman saloja. Mukaan mahtuu heidän mukaansa iloa, naurua, kauheuksia ja kaikkea siltä väliltä!

 

mm
Kamerakoulu.fi

Kamerakoulun ilmaiset valokuvauskurssit auttavat sinua ottamaan parempia kuvia. Opastamme kameran käytössä ja annamme käytännönläheisiä vinkkejä kaikentasoisille valokuvaajille.

Ei kommentteja

Leave a reply