25 elo

Henkilökuvaus- ja valaisu Workshop: Iiro Rautiainen

valokuvauskurssi, iiro rautiainen

Iiro Rautiainen pitää Joensuussa 14.10.2017 valokuvakurssin henkilökuvauksesta. Mallina kurssilla toimii upea Minna Kosonen ja Minnan hiukset ja meikit loihtii Natalia Nechaeva. Kurssi pidetään Vainoniemen huvilalla. Kurssilla opetellaan Iiro Rautiaisen johdolla käyttämään salamaa miljöössä niin, että lopputulokseksi saadaan luonnollisesti valaistun näköinen kuva elokuvallisella tunnelmalla. Päivän aikana Iiro kertoo salaman käytön teknisistä ja ilmaisullisista puolista ja näitä tietoja soveltaen opettellaan yhdistämään salamavalon luonnonvalon kanssa luonnollisella tavalla.

Valokuvakurssin aikataulu

Vainoniemen huvilan miljöötä hyödyntäen Iiro toteuttaa yhden esimerkkikuvauksen. Tällöin osallistujat pääsevät seuraamaan kuinka toteutan kauniin tunnelmallisen valaisun mallin kanssa. Jokainen osallistuja pääsee myös kuvaamaan mallin kanssa harjoitellen salaman käyttöä. Iiro auttaa ja ohjaa osallistujia samalla. Lopuksi Iiro näyttää kuinka editoi kuvansa esitellen workflownsa ja käyttämänsä työkalut Photoshopissa.

Kurssin hinta on 270 euroa. Osallistujia kurssille mahtuu 7 ensimmäistä. Ilmoittautumiset ovat sitovia, vähimmäisosallistujamäärä 4. Kurssilla tarjolla kahvetta ja pikkunaposteltavaa, kurssimaksu ei sisällä ruokia vaan jokainen maksaa omat ruokansa – käydään syömässä kaupungilla jotain yhdessä tai tilataan ruuat paikanpäälle.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

mm
Kamerakoulu.fi

Etsimme artikkeleita, tutoriaaleja, DIY -projekteja ja muuta esiteltävää blogiin, ota yhteyttä toimitus@kamerakoulu.fi, jos sinulla on jotain tarjota.