Keitä me olemme?

Valokuvaajina meitä yhdistä halu viedä luovaa alaa eteenpäin Suomessa. Haluamme olla mukava porukka, joka tuo yhteen valokuvauksen tekijöitä harrastelijoista aina ammattilaisiin erilaisten tapahtumien muodossa. Tekijöinä meitä ei pelota kertoa uusimpia näkemyksiämme muille. Tekijöinä meitä ei pelota kertoa uusimpia näkemyksiämme muille. Kamerakoulu on meille sivusto, jossa jaamme kuulumisia kuvauksistamme ja näytämme kuinka valokuvamme ovat syntyneet. Teknisten oivallusten lisäksi pyrimme tuomaan inspiraatioita ja ideoita myös muille tekijöille artikkelin, videoiden ja kurssien muodossa.

Kirjoittajat

atte tanner

Atte Tanner Päätoimittaja Potretti- ja muotikuvaaja, joka haluaa kertoa tarinoita meidän niin oudosta todellisuudesta.

Juho Leppänen Perustaja

Valokuvaaja, perheenisä, maailmanparantaja, yrittäjä, mediaevankelista sekä Kamerakoulu.fi:n ja Kameratori.fi:n perustaja.

Iiro Rautiainen Kirjoittaja

Valokuvaaja kenellä on parran kasvatuksen ikuisuusprojekti meneillään. Tyyppi kuka rakastaa fiilistelyä, ihmettelemistä ja onnellisia ihmisiä. Kissoja myöskin.

Lauri Laukkanen

Lauri Laukkanen Kirjoittaja

Uraauurtava mainos- ja elokuvaohjaaja, luennoitsija ja kirjailija.

Vieraskirjoittajat

Meidän lisäksi sivuillamme vierailee paljon valokuvauksen ammattilaisia. Etsimme jatkuvasti artikkeleita, projekteja ja näkemyksiä esiteltäväksi Kamerakouluun. Laita meille rohkeasti viestiä toimitus@kamerakoulu.fi, jos sinulla on jokin idea mielessäsi!

Nani Annette

Nani Annette

Ilkka Ruuska

sami aalto, valokuvaaja

Sami Aalto

Alice Pittacola

Alica Pittacolo

Vilhelm Sjöström

Toni Ahvenainen

Ilari Lehtinen

Jan Viljanen

Jan Viljanen