8 syys

Loupedeck keräsi Indiegogo-joukkorahoituksen avulla yli 366 000 euroa

Tuhansien valokuvaajien hartaasti odottama uusi kuvankäsittelylaite on viimein markkinoilla. Suomalaisyritys Loupedeck on aloittanut kauan konsolinsa toimitukset heinäkuussa, ja yritys odottaa tuotteen maailmanlaajuisen myynnin tuottavan 5-7 miljoonan euron liikevaihdon vuoden loppuun mennessä.

Konsolimuotoinen Loupedeck parantaa merkittävästi Adobe Lightroomin kuvankäsittelyprosessia tekemällä siitä tehokkaampaa, hauskempaa ja intuitiivisempaa: se vapauttaa kuvaajan hiiren ja näppäimistön ikeestä ja tuo tilalle DJ:n mikseriä muistuttavan, nopean ja helpon käyttöliittymän. Adobe Lightroom on sekä ammatti- että harrastajavalokuvaajien yleismaailmallinen standardiohjelmisto, ja Loupedeckin tuotteelle onkin kuvaajien parissa erittäin suuri kysyntä.

Viime vuonna perustettu startup-yritys Loupedeck toteutti syksyllä 2016 erinomaisesti onnistuneen varainhankintakampanjansa. Yritys keräsi Indiegogo-joukkorahoituksen avulla yli 366 000 euroa, mikä ylittää alkuperäisen keräystavoitteen moninkertaisesti. Loupedeckin kampanja herätti huomattavaa kiinnostusta, ja kuukauden kestäneestä varainhankintajaksosta kirjoitettiin yli 150 kansainvälisessä artikkelissa.

”Loupedeck on valokuvaajien valokuvaajille kehittämä laite. Olimme jo ennalta varmoja, että tuote olisi kohderyhmälle mullistava, mutta keräämämme joukkorahoitus ja tuotteesta saatu innostava palaute ovat olleet todella kannustavia ja rohkaisevia”, kertoo Loupedeckin toimitusjohtaja ja perustaja Mikko Kesti.

Loupedeck on tällä hetkellä myynnissä maailmanlaajuisesti 369 € hintaanLoupedeck toimitetaan ohjelmiston kanssa, joka takaa Adobe Lightroomin saumattoman käytön. Loupedeck on konfiguroitavissa, joten käyttäjä voi mukauttaa työkaluja ja ohjelmoida esiasetettuja painikkeita.

Tekniset tiedot

Järjestelmävaatimukset:

  • Sopii käytettäväksi Adobe® Lightroom® 6:n tai tätä uudemman version kanssa
  • Windows® 10, Windows® 8.1 ja Windows® 7 -yhteensopiva
  • Mac® OS 10.12, Mac® OS 10.11, Mac® OS 10.10 -yhteensopiva
  • USB 2.0 A
  • Mittasuhteet: 40 x 15 x 4 cm; paino 0.6 kg

mm
Kamerakoulu.fi

Etsimme artikkeleita, tutoriaaleja, DIY -projekteja ja muuta esiteltävää blogiin, ota yhteyttä toimitus@kamerakoulu.fi, jos sinulla on jotain tarjota.