14 syys

Mikä ihmeen Tampere Camera Fair?

Tampereella järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Tampere Camera Fair, jonka tarkoituksena on tuoda tutuksi filmikuvausharrastusta digitaalisen aikakauden nuorille, sekä tukea jo filmikuvausta harrastavia valokuvaajia. Samalla luodaan ainutlaatuinen tilaisuus valokuvausalan oppilaitoksille ja muille koulutusta tarjoaville toimijoille toimintansa esittelyyn, sekä harrastajille upea mahdollisuus rakentaa kontaktiverkostoa rakkaan harrastuksensa tueksi.

Lisäksi tapahtuma, teemastaan huolimatta, tarjoaa kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille upean tarjonnan luentoja, näyttelyitä ja uusia kontakteja. Kaikki valokuvauksesta kiinnostuneet ja sitä harrastavat, sekä raudanlujat valokuvaaja-ammattilaiset ovat tervetulleita kokemaan ainutlaatuinen viikonloppu syksyisellä Tampereella. Tapahtuma ei ole kaupallinen, joten pääsymaksuja ei peritä järjestettäviin tapahtumiin eikä luentoihin. Tampere Camera Fair järjestetään tänä vuonna 17-18.9.2016.

Paljon erilaista ohjelmaa

Nopealla vilkaisulla tapahtuman ohjelmaan huomaa että eri aktiviteetteja on moneen lähtöön koko viikonlopulla. Listalta löytyy muun muassa hopeavedostusta, tähtivalokuvausta ja filmin käyttö muoti-, potretti- ja mainoskuvauksessa Marko Rantasen vetämänä.

 

Intiimejä valokuvanäyttelyitä ympäri Tamperetta

Tampere Camera Fair tarjoaa myös pienimuotoisia “PopUp” valokuvanäyttelyitä, jotka ovat esillä julkisissa tiloissa ja ravintoloissa. Näyttelyiden kesto vain n. 1 viikko ja pääpaino on päivissä 17.-18.9.2016, eli tapahtumaviikonloppuna. Näyttelyiden kuratoinnin on hoitanut Esa Luoto.

Kamerakoulun portfolioilta

Kamerakoulu järjestää Tampere Camera Fair -tapahtumassa portfolioillan, jonka tarkoituksena on saada palautetta tekemisestään rennossa ilmapiirissä. Paikalla tulee olemaan valokuva-alan ammattilaisia, jotka kiertävät mukana keskusteluissa. Mukaan voi osallistua näyttämällä kuvia muistitikulta, valmiista portfoliosta tai vaikka vedoksina. Tapahtuma järjestetään Tampereella sunnuntaina 18.9.2016 ja on täysin maksuton. Kunnollisen palautteen takaamiseksi portfolioiltaan pääsee mukaan vain yhdeksän osallistujaa.

Portfolioiltaan on vielä mahdollista päästä mukaan lähettämällä sähköposti osoitteeseen toimitus@kamerakoulu.fi

Aiheeseen liittyvää

Tampere Camera Fair
Tapahtuman koko ohjelma
Tapahtuman näyttelyt
Marko Rantanen haastattelussa

 

 

mm
Kamerakoulu.fi

Etsimme artikkeleita, tutoriaaleja, DIY -projekteja ja muuta esiteltävää blogiin, ota yhteyttä toimitus@kamerakoulu.fi, jos sinulla on jotain tarjota.