26 marras

Miten ammattilainen käsittelisi ottamasi kuvan? Lähetä valokuvasi meille nyt

atte tanner, kuvankäsittely, photoshop

Kiinnostaisiko sinua nähdä miten joku toinen käsittelee ottamasi valokuvan? Ehkä olet vasta aloittelija kuvankäsittelyssä tai sinulla on jokin erityisen hankala kuva, johon haluaisit apua. Meillä on sinulle hyviä uutisia, sillä Kamerakoululla on joulukuun aikana ideana käsitellä lukijoiden kuvia ja samalla opettaa hyödyllisiä vinkkejä kuvankäsittelystä. Tällä tavoin näet suoraan mitkä tekniikat toimivat omien kuviesi kohdalla!

Valitut valokuvat tulee käsittelemään ammattikuvaaja Atte Tanner käyttäen Adobe Lightroom ja Photoshop -ohjelmia. Työssään Atte on erikoistunut muoti- ja mainoskuviin, mutta käsiteltäväksi voi lähettää mitä tahansa aiheita! Pidä kuitenkin mielessä, että emme pysty käsittelemään kaikkia meille lähetettäviä kuvia.

Ohjeet ja säännöt kuvien lähettämiseen

– Maksimissaan 3 kuvaa per henkilö

– Lähetä meille alkuperäiset raw-kuvat WeTransferin kautta osoitteeseen toimitus@kamerakoulu.fi

– Lähetä ainoastaan kuvia, jotka olet itse ottanut

– Lähettämällä kuvia hyväksyt, että Kamerakoulu voi YouTube -kanavallaan käyttää kuvia esimerkkeinä tulevalla kuvankäsittelyvideolla

– Kuvat tulee lähettää viimeistään 2.12.2018

mm
Kamerakoulu.fi

Etsimme artikkeleita, tutoriaaleja, DIY -projekteja ja muuta esiteltävää blogiin, ota yhteyttä toimitus@kamerakoulu.fi, jos sinulla on jotain tarjota.