29 kesä

Portfolioilta tulossa

Kamerakoulu on mukana syksyllä järjestettävässä Tampere Camera Fair 2016 -tapahtumassa, jonka ideana on tuoda filmikuvausharrastusta digitaalisen aikakauden nuorille, sekä tukea jo filmikuvausta harrastavia valokuvaajia. Samalla luodaan ainutlaatuinen tilaisuus valokuvausalan oppilaitoksille ja muille koulutusta tarjoaville toimijoille toimintansa esittelyyn, sekä harrastajille upea mahdollisuus rakentaa kontaktiverkostoa rakkaan harrastuksensa tueksi.

Valokuvia ja hengailua

Kamerakoulu järjestää tapahtumassa portfolioillan, jonka tarkoituksena on saada palautetta tekemisestään rennossa ilmapiirissä. Samalla voi verkostoitua muihin kuvaajiin osaamistasosta riippumatta. Paikalla tulee olemaan myös valokuva-alan ammattilaisia, jotka kiertävät mukana keskusteluissa. Tapahtumaan voi osallistua näyttämällä kuvia muistitikulta, portfoliosta tai vaikka valmiina vedoksina.

“Kiva kuva”

Valokuvista on vaikea saada kunnon palautetta, etenkin netissä kommentit ovat tyhjänpäiväisiä, jonka takia omassa tekemisessä on vaikea kehittyä. Tulemme tapahtumassa puhumaan projektien kehittymisestä, tyylin merkityksestä ja motivaatiosta valokuvata.

Ilmottaudu kiinnostuneeksi

Portfolioilta tullaan pitämään leppoisissa tunnelmissa, jonka takia tapahtumaan mahtuu mukaan rajattu määrä innostuneita valokuvaajia. Rekisteröitymällä uutiskirjeeseemme saat lisätiedot tapahtumasta ja ilmottautumisohjeet heinäkuun lopussa. Itse tapahtuma järjestetään Tampereella sunnuntaina 18.9.2016 ja on maksuton.

 

mm
Kamerakoulu.fi

Etsimme artikkeleita, tutoriaaleja, DIY -projekteja ja muuta esiteltävää blogiin, ota yhteyttä toimitus@kamerakoulu.fi, jos sinulla on jotain tarjota.