Meidän ilmaiset kurssikokonaisuudet

Valokuvauksen peruskurssi
View Post
muotokuva, valaisu, salama
Valaisukurssi
View Post
lightroom, photoshop, kuvankäsittely
Kuvankäsittelyn perusteet – Lightroom ja Photoshop
View Post
Filmikuvauksen alkeet
View Post

Seuraa meitä

17 loka

Purkkisavu käytännön testissä (Atmosphere Aerosol Professional Haze)

Savun ystävänä innostuin nähdessäni, että tätä taikapölyä voi nykyään saada suoraan spraypurkista. Tämä kuulosti heti alkuun mielenkiintoiselta idealta, jota oli nyt hauska lähteä kokeilemaan kuvausten muodossa. Aikaisemmin olen kirjoittanut savukoneen käytöstä, joten spraypurkista tulevan savun testaaminen tuntui hyvältä jatkumolta Kamerakoulun -sivuille. 

Atmosphere Aerosol purkkisavu

Purkki itsessään tuntuu ja näyttää hämmentävän paljon hiuslakkapurkilta, mutta näppärän kokonsa puolesta näitä on helppo pitää kamerarepussa mukana. Yhdestä purkista savu pystyy tuottamaan noin muutaman minuutin ajan, joka edellyttää käytön suunnittelua hyvin, etenkin hieman tuulisissa olosuhteissa. Kuvauksissa huomasimme, että spraysavua voi hieman suunnata haluttuihin kohtiin, joka helpotti halutun tunnelman luomista.

Spraysavua pystyy ostamaan Fotomonzasta.

mm
Atte Tanner

Atte Tanner on Helsingin ja Lontoon välillä kulkeva muoti- ja mainoskuvaaja. Hänen töilleen ominaista on elokuvallinen ilmaisu ja mystinen tunnelma. Atte on ollut mukana luomassa kuvamaailmoja asiakkaille kuten Warner Music, MTV3 ja BMW. www.attetanner.com