Radikaali zombie-vegaani

Viimeisin projektini sai idean yksinkertaisesti absurdista ajatuksesta. Tv:stä tuttu sinkkuillallinen kiteytti idean pettyneestä zombiemiehestä ja hänen vahvasti aatteellisesta treffikumppanistaan vege-aterian äärellä.

Kuvan lavastus

Lavastus oli hyvin yksinkertainen, tarvitsin vain sisäelimiä muistututtavia vihanneksia sekä pöydän kyseistä kuvaa varten. Loput löydettiin kuvauslokaationa toimivasta keittiömiljööstä.

Maskeeraus hoidettiin DIY-hengessä, käytimme maskiaineena jauhojen ja vaseliinin yhdistelmää sekä tietenkin erilaisia meikkejä. Yksityiskohdat lisäsin maskeihin photoshopissa.

Kuvan jälkikäsittely

Jälkikäsittelyssä lisäsin kuvaan aiheeseen sopivia tarroja sekä julisteita ja myös “valonlähteenä” toimivan katosta roikkuvan hehkulampun. 

Kuvan valaisu ja kalusto

Valoina toimivat tutut ja turvalliset Godoxin AD360 sekä Nikonin SB-24:t. Molemmat mallien kasvot ovat valaistu snooteilla, pöydän yläpuolella Godoxin parabolinen octa sekä kuvan molemmilla sivuilla hunajakennoilla varustetut softboxit. Kamerana Nikon D610 ja objektiivina Sigma Art 35mm f/1.4.

Behind the scenes -video on myös toteutettu täysin Photoshopin videoeditorin avulla.

Teksti ja kuvat: Juhamatti Vahdersalo

Lopullinen kuva

Kuva: Juhamatti VahdersaloLeave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *