Kamerakoulu opettaa sinut ottamaan parempia kuvia. Meidän käytännönläheiset valokuvausvinkit ja ilmaiset valokuvauskurssit tekevät valokuvauksen opettelusta helppoa. Kamerakoulu opastaa sinut aloittelijasta edistyneeksi harrastajaksi. 

Meille on tärkeätä

Selkeys

Haluamme välttää turhaa erikoissanastoa ja tehdä valokuvauksen opettelusta mahdollisimman helppoa.

Inspiraatio

Kamerakoulun ideana on inspiroida ja tuoda lisää luovuutta valokuvaukseen.

Tekeminen

Ahkera kuvaaminen on tärkeintä valokuvaajan taitojen kehittymisen kannalta. Tästä syystä kuvaustehtävät ovat oleellinen osa Kamerakoulua. 

Suomen kattavin valokuvaussivusto

92 opetusvideota

280 artikkelia

5 ilmaista kurssia

130 000 vuosittaista lukijaa

19 kirjoittajaa

Keitä me olemme?

Kamerakoulu on valokuvaajien yhteinen sivusto. Olemme valokuvaajia, yrittäjiä, kirjoittajia ja tekijöitä. Uskomme, että meissä kaikissa on luovuutta, kunhan päästämme sen esille. Kutsumme sinut mukaan luomaan, olemaan oma itsesi ja oppimaan. 

Ota yhteyttä

Meille saa vapaasti kirjoittaa palautetta, lähettää tsemppiviesti tai pyytää kahville ideoimaan. Mikäli sinulla on jokin tietty kysymys tai aihe mistä haluaisit lukea sivuillamme, niin kerro ihmeessä myös tästä. 

atte tanner
Atte Tanner, päätoimittaja
info@kamerakoulu.fi

Yhteisö

Kamerakoulu on ennen kaikkea yhteisö. Haluamme auttaa valokuvaajia verkostoitumaan ja nauttimaan valokuvauksesta. Valokuvaajina meitä yhdistää halu viedä luovia aloja eteenpäin Suomessa. 

Seuraa meitä

Haluatko valokuvaprojektisi esille?

Etsimme jatkuvasti artikkeleita, projekteja ja uusia näkemyksiä esiteltäväksi. Laita meille viestiä, jos sinulla on jokin idea mielessäsi tai haluaisit kirjoittaa meille.

Kirjoittajat

Juho Leppänen
Nani Annette
Pekka Keskinen
Alice Pittacolo
Ilkka Ruuska
Jan Viljanen
Jan Viljanen
Niklas Isberg
Sami Aalto
Toni Ahvenainen
Ilari Lehtinen