Valokuvauksen tehokurssi

89,00

Valokuvauksen tehokurssi on oikopolku valokuvauksen saloihin. Kurssin jälkeen osaat käsitellä järjestelmäkameraa kuin ammattilainen ja tiedät valokuvauksen tärkeimmät tekniset seikat.

Valokuvauksen tehokurssi on nopein tapa aloittaa kuvaaminen.

Ajankohta: 6.4.2023
Toteutus: Zoom-etäluento
Kesto: 3,5 h

Tehokurssin sisältö

Valokuvauksen tehokurssi pitää sisällään kattavan paketin valokuvauksen perusteista. Tehokurssin avulla kamerasta tulee luonteva jatke ja osaat jatkossa valita parhaimmat asetukset vaivattomasti. Mukaan saa myös ladattavan pdf-koosteen, jonka avulla opittuja asioita voi harjoitella kurssin jälkeen.

  • 3,5 h etäluento
  • Luennon tallenne (kuukaudeksi)
  • Ladattava pdf-kooste
  • Inspiroivat kuvaustehtävät

Kenelle?

Valokuvauksen tehokurssi sopii kaikille valokuvauksen aloittelijoille, ketkä haluavat mahdollisimman nopeasti oppia ottamaan entistä parempia kuvia. Kurssille voi lähteä mukaan ilman aikaisempaa valokuvauskokemusta.

Aikataulu

Valokuvauksen tehokurssi järjestetään seuraavan kerran 6.4.2023. Kurssi alkaa klo 17:00 ja kestää 3,5 h. Pidämme kurssin aikana 30 min tauon.

Etäkoulutus

Valokuvauksen tehokurssi toteutetaan etänä Zoom-alustan avulla. Etäkurssin etuna on, että voit osallistua kurssille mistä tahansa.

Vetäjä

Valokuvauksen tehokurssin toteutuksesta vastaa ammattikuvaaja Atte Tanner. Hän on ollut mukana luomassa kuvamaailmoja asiakkaille kuten Warner Music, MTV3 ja BMW.