Valokuvaustyöpajalle osallistuminen on tehokkain keino syventää omaa valokuvausosaamistaan.

Tulevat valokuvaustyöpajat

Valokuvaajaksi vuodessa

Valokuvaajaksi vuodessa on Kamerakoulun kehittämä koulutusohjelma, jonka avulla voit edetä valokuvauksen aloittelijasta aina vakavaksi harrastajaksi. Koulutusohjelmaan sisältyy 12 etäluentoa.

Järjestäjä: Kamerakoulu.fi
Ajankohta: 2023
Hinta: 299 €

Kokemuksia meidän työpajoista

Superiso kiitos luennosta, oli heittämällä parasta ja informatiivisinta antia koko koulutuksen aikana!

— Iida Salenius, valokuvaaja

Räätälöidyt valokuvaustyöpajat

Kamerakoululta voi tilata räätälöityjä valokuvauskoulutuksia juuri sinun tai yritykseksi tarpeisini. Hyvin suunniteltu valokuvaustyöpaja on tehokkain tapa syventää omaa valokuvausosaamistaan. Kamerakoulun kokeneiden vetäjien avulla saat samasta ajasta enemmän irti.

Esimerkkejä aiemmista työpajoistamme

• Näin otat parempia kuvia puhelimella
• Studiovalaisun perusteet
• Mainoskuvan suunnittelu ja toteutus
• Yhteistyö valokuvaajan ja AD:n välillä

Kokemuksia meidän työpajoista

”Kiitos vielä luennosta. Purimme eilen vielä oppilaiden kanssa luentosi sisältöä yhdessä. Oppilaat olivat olleet oikein tyytyväisiä sisältöön ja saatiin vielä hyvää keskustelua jokaisen oman kehittymisen kannalta luentosi pohjalta.”

– Sami Reivinen, Visuaaliviestinnän Instituutti

”Sinun selkeästä ja rauhallisesta koulutustyylistä tykättiin. Koulutus antoi hyvät perustiedot ja -vinkit kännykkäkameralla kuvaamiseen.Verkkokoulutus sujui hienosti ja toi piristystä poikkeusajan keskelle, kiitos siitä!”

– Tiina Parkkinen, Punainen Risti

Ikäihmiset pitivät sinun selkeästä, kansantajuisesta, rauhallisesta ja kärsivällisestä opetustyylistäsi.

– Suvi Hiltunen, Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto

Sain opetuksestasi todella hyvää palautetta (tänäkin vuonna) sekä jo ohjelmia käyttäneiltä, että vasta-alkajilta.

– Tuula Alajoki, Voionmaan koulutuskeskus

Ota yhteyttä, kun kaipaat inspiroivaa valokuvaustyöpajaa!

Koulutukset
toimitus@kamerakoulu.fi