Valokuvauskurssit

Valokuvauskurssi on tehokkain keino syventää omaa valokuvausosaamistaan.

valokuvauskurssit

Valokuvaajaksi vuodessa on Kamerakoulun kehittämä koulutusohjelma, jonka avulla voit edetä valokuvauksen aloittelijasta aina vakavaksi harrastajaksi ja kohti ammattimaista toimintaa.

Ajankohta

Tammikuu 2024

Toteutus

Etäkurssi

Hinta

389 €

Kurssi käy läpi täydellisen tuotekuvauksen salaisuuksia vaihe vaiheelta. Inspiroivat kuvausesimerkit opastavat prosessin jokaisessa vaiheessa ja näyttävät kuvan rakentumisen kuvaamisesta aina käsittelyyn. 

Taso

Harrastelija

Toteutus

Verkkokurssi

Hinta

149 €

Superiso kiitos luennosta, oli heittämällä parasta ja informatiivisinta antia koko koulutuksen aikana!
Iida Salenius
Valokuvaaja

Kokemuksia kursseistamme

"Sinun selkeästä ja rauhallisesta koulutustyylistä tykättiin. Koulutus antoi hyvät perustiedot ja -vinkit kännykkäkameralla kuvaamiseen."
Tiina Parkkinen
Hankesuunnittelija, Punainen Risti
"Ikäihmiset pitivät sinun selkeästä, kansantajuisesta, rauhallisesta ja kärsivällisestä opetustyylistäsi."
Suvi Hiltunen
Seniori verkko
"Sain opetuksestasi todella hyvää palautetta (tänäkin vuonna) sekä jo ohjelmia käyttäneiltä, että vasta-alkajilta."
Tuula Alajoki
Voionmaan koulutuskeskus

Usein kysytyt kysymykset Kamerakoulun valokuvauskursseista

Me tarjoamme kahdella erilaisella toteutuksella olevia valokuvauskursseja. Meillä on erikseen itsenäisesti suoritettavia verkkokursseja ja yhteisiä etäkursseja. Yksittäisen kurssin toteutus mainitaan aina kurssin yhteydessä.

Kamerakoulun verkkokurssit koostuvat opetusvideoista. Verkkokurssin opiskelu on suoraviivaista ja helppoa. Kurssiympäristön graafinen käyttöliittymä opastaa sinua etenemään kurssilla tarkoituksenmukaisesti. Meidän verkkokursseja voi rauhassa opiskella omaan tahtiin.

Kamerakoulun etäkurssit toteutaan yhteisten Zoom-luentojen myötä. Lisäksi meidän etäkursseihin kuuluu kuvaustehtäviä ja palautekeskesteluita. Yhteisistä luennoista tehdään lisäksi tallenne, joten voit katsoa yksittäisen luennon myös jälkikäteen, mikäli et pääse mukaan etäkurssin luennolle. Opiskelu on mahdollista oman työn tai muiden opintojen ohessa asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Kamerakoulun verkkokaupassa voi maksaa käyttämällä korttimaksua, verkkopankkimaksua tai lompakkopalveluita kuten MobilePay ja Pivo. 

 

 

Yleisimpien maksutapojen lisäksi käytössämme on Epassi ja Smartum, eli voit käyttää kulttuuriedun tai kulttuuriseteleitä valokuvauskurssin maksamiseen. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla info@kamerakoulu.fi mikäli haluat käyttää tätä maksutapaa.

Kamerakoulun verkkokurssin saat käyttöösi heti. Pääset etenemään sitä mukaa kun katsot opetusvideoita ja teet kuvaustehtäviä. 

 

 

Ainoat tekniset edellytykset kurssin suorittamiselle ovat toimiva internetyhteys, moderni verkkoselain ja laite (puhelin, tabletti, tietokone) videoiden katsomista varten. Suosittelemme parhaimman verkkokurssikokemuksen saavuttamiseksi tietokoneen käyttöä.