Etusivu » Valokuvaustyöpajat ja verkkokurssit » Valokuvauksen tehokurssi

Valokuvauksen tehokurssi

Käsittele kameraa kuin ammattilainen ja ota valokuvauksen tekniikka haltuun

Valokuvauksen tehokurssi on oikopolku valokuvauksen saloihin. Kurssin jälkeen osaat käsitellä järjestelmäkameraa kuin ammattilainen ja tiedät valokuvauksen tärkeimmät tekniset seikat.

Valokuvauksen tehokurssi on nopein tapa aloittaa kuvaaminen.

Hinta: 89 € (sis. alv 24 %)

Koulutuksen sisältö

Valokuvauksen tehokurssi pitää sisällään kattavan paketin valokuvauksen perusteista. Tehokurssin avulla kamerasta tulee luonteva jatke ja osaat jatkossa valita parhaimmat asetukset vaivattomasti. Mukaan saa myös ladattavan pdf-koosteen, jonka avulla opittuja asioita voi harjoitella kurssin jälkeen.

  • 3,5 h etäluento 
  • Luennon tallenne (kuukaudeksi)
  • Ladattava pdf-kooste
  • Kotitehtävät

Kenelle?

Valokuvauksen tehokurssi sopii kaikille valokuvauksen aloittelijoille, ketkä haluavat mahdollisimman nopeasti oppia ottamaan entistä parempia kuvia.  Kurssille voi lähteä mukaan ilman aikaisempaa valokuvauskokemusta.

Aikataulu

Valokuvauksen tehokurssi järjestetään seuraavan kerran 26.2.2023. Kurssi alkaa klo 11:00 ja kestää 3,5h. Pidämme kurssin aikana 30 min tauon.

Etäkoulutus

Valokuvauksen tehokurssi toteutetaan etänä Zoom-alustan avulla. Etäkurssin etuna on, että voit osallistua kurssille mistä tahansa. 

Vetäjä

Valokuvauksen tehokurssin toteutuksesta vastaa ammattikuvaaja Atte Tanner. Hän on ollut mukana luomassa kuvamaailmoja asiakkaille kuten Warner Music, MTV3 ja BMW.

Kokemuksia meidän aikaisemmista koulutuksista

Sain opetuksestasi todella hyvää palautetta (tänäkin vuonna) sekä jo ohjelmia käyttäneiltä, että vasta-alkajilta.

– Tuula Alajoki, Voionmaan koulutuskeskus

“Kiitos vielä luennosta. Purimme eilen vielä oppilaiden kanssa luentosi sisältöä yhdessä. Oppilaat olivat olleet oikein tyytyväisiä sisältöön ja saatiin vielä hyvää keskustelua jokaisen oman kehittymisen kannalta luentosi pohjalta.” 

– Sami Reivinen, Visuaaliviestinnän Instituutti

“Sinun selkeästä ja rauhallisesta koulutustyylistä tykättiin. Koulutus antoi hyvät perustiedot ja -vinkit kännykkäkameralla kuvaamiseen. Verkkokoulutus sujui hienosti ja toi piristystä poikkeusajan keskelle, kiitos siitä!”

– Tiina Parkkinen, Punainen Risti

Ikäihmiset pitivät sinun selkeästä, kansantajuisesta, rauhallisesta ja kärsivällisestä opetustyylistäsi.”

– Suvi Hiltunen, Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto

”Superiso kiitos luennosta, oli heittämällä parasta ja informatiivisinta antia koko koulutuksen aikana!”

– Iida Salenius, valokuvaaja