16 kesä

Valikoima #CatchTheEdges haasteen upeista kuvista

Meillä on yhteistyössä ASUSin kanssa tällä hetkellä menossa neliosainen kurssi, jonka avulla opit ottamaan parempia kuvia puhelimella. Kurssiin kuuluu neljä kuvaushaastetta, joihin on helppoa osallistua lataamalla kuva Instagramiin.

Ensimmäisessä kuvaushaasteessa tulee käyttää kuvan reunoja kekseliäästi ja kehystää kohde. Kuvan kehystämisessä voi käyttää hyödykseen ympäriltäsi löytyviä luonnollisia kehyksiä, kuten puun oksia, aitoja tai vaikka ikkunankehyksiä.

Jo nyt ensimmäiseen haasteeseen on tullut paljon hienoja kuvia. Moni on löytänyt luonnosta hienoja kehyksiä ja ottanut näin mukavan kesäisiä kuvia. Halusimme tähän artikkeliin kasata muutamia kilpailun helmiä tähän mennessä. Itse haaste julkaistiin vasta toissapäivänä, joten vielä on hyvin aikaa lähteä mukaan.

Kilpailuun voi lähteä mukaan lataamalla kuvan Instagramiin hashtageilla #CatchTheEdges ja #ZenfoneZoomNordic. Jos et vielä katsonut haasteeseen liittyvää videota kannattaa se ensiksi katsoa täältä. Jokaisen haasteen suorittaneen kesken arvotaan 50€ lahjakortti. Kampanjan paras kuva palkitaan uudella ASUS Zenfone Zoom S –puhelimella.

Muutama poiminta ensimmäisen haasteen kuvista

Käyttäjän @markoteppo jakama julkaisu

mm
Kamerakoulu.fi

Kamerakoulun ilmaiset valokuvauskurssit auttavat sinua ottamaan parempia kuvia. Opastamme kameran käytössä ja annamme käytännönläheisiä vinkkejä kaikentasoisille valokuvaajille.

Ei kommentteja

Leave a reply