30 huhti

Muotikuvaukset täynnä nuden sävyjä ja höyheniä

Tässä on tuloksia minun uusimmista editorial-kuvauksista, jotka toteutimme helmikuussa taitavan porukan kanssa. Kuvausten teema rakentui pitkälti Anni Ruuthin malliston ja lokaation tarjoamien värien ympärille. Tarkoituksena oli yhdistellä erilaisia nuden sävyjä harmoonisella tavalla.

Kuvausten teema

Anni käyttää vaatteissaan paljon kauniita materiaaleja, kuten silkkiä ja höyheniä. Tämän lisäksi hänen uusin mallistonsa Ode for Première on saanut vaikutteita baletin kauneudesta ja naisellisuudesta. Näiden teemojen ympärille oli mukava rakentaa moodboard, joka sisälsi myös erikoisempia asentoja, joista Katariina selviytyi elegantisti.

Lokaatiolla oli suuri merkitys näiden kuvien rakentumiselle. Sopivia värejä löytyi lopulta Airbnb:n kautta. Yllä olevalla videolla on enemmän tunnelmia kuvauspäivän kulusta. Minun YouTube-kanavaltani löytyy nyt kolme erilaista videota muotikuvausten rakentumisesta, mikäli tällainen puoli kiinnostaa.

Valokuvat: Atte Tanner
Malli: Katariina Juselius
Vaatteet ja stailaus: Anni Ruuth
Hiukset ja meikki: Carmen Rosar

mm
Atte Tanner

Atte Tanner on Helsingin ja Lontoon välillä kulkeva muoti- ja mainoskuvaaja. Hänen töilleen ominaista on elokuvallinen ilmaisu ja mystinen tunnelma. Atte on ollut mukana luomassa kuvamaailmoja asiakkaille kuten Warner Music, MTV3 ja BMW. www.attetanner.com

Ei kommentteja

Leave a reply