Meidän ilmaiset kurssikokonaisuudet

Valokuvauksen peruskurssi
View Post
muotokuva, valaisu, salama
Valaisukurssi
View Post
lightroom, photoshop, kuvankäsittely
Kuvankäsittelyn perusteet – Lightroom ja Photoshop
View Post
Filmikuvauksen alkeet
View Post

Seuraa meitä

8 huhti

Näin curves -työkalu toimii Photoshopissa

Curves -työkalu on yksi Photoshopin ehdottomasti monipuolisimpia säätötasoja. Tämän takia olemme tehneet teille kattavan opetusvideon, jolla käydään läpi curvesin mahdollisuuksia kuvankäsittelyssä.

Curvesin avulla voi hallita kuvan vaaleutta, tummuutta, kontrastia ja tehdä värinmäärittelyä. Monipuolisuutensa takia se on yksi ensimmäisiä säätötasoja, joka meidän mielestä kannattaa opetella perinpohjaisesti!

Käytämme videolla Photoshopia, mutta haluamme muistuttaa että curves löytyy käytännössä kaikista kuvankäsittelyohjelmista. Joten kannattaa katsoa video, vaikka käyttäisikin itse jotain muuta ohjelmaa. Samoja oppeja voi hyvin soveltaa muihin ohjelmiin.

Videon tarkempi sisällysluettelo löytyy Youtuben puolelta, jos haluaa suoraan hypätä itseään enemmän kiinnostavaan kohtaan.

Lisää meidän tekemiä opetusvideoita kuvankäsittelystä löytyy täältä: Kuvankäsittelyn perusteet – Lightroom & Photoshop

mm
Atte Tanner

Atte Tanner on Helsingin ja Lontoon välillä kulkeva muoti- ja mainoskuvaaja. Hänen töilleen ominaista on elokuvallinen ilmaisu ja mystinen tunnelma. Atte on ollut mukana luomassa kuvamaailmoja asiakkaille kuten Warner Music, MTV3 ja BMW. www.attetanner.com