Näin curves -työkalu toimii Photoshopissa

Curves -työkalu on yksi Photoshopin ehdottomasti monipuolisimpia säätötasoja. Tämän takia olemme tehneet teille kattavan opetusvideon, jolla käydään läpi curvesin mahdollisuuksia kuvankäsittelyssä.

Curvesin avulla voi hallita kuvan vaaleutta, tummuutta, kontrastia ja tehdä värinmäärittelyä. Monipuolisuutensa takia se on yksi ensimmäisiä säätötasoja, joka meidän mielestä kannattaa opetella perinpohjaisesti!

Käytämme videolla *Photoshopia, mutta haluamme muistuttaa että curves löytyy käytännössä kaikista kuvankäsittelyohjelmista. Joten kannattaa katsoa video, vaikka käyttäisikin itse jotain muuta ohjelmaa. Samoja oppeja voi hyvin soveltaa muihin ohjelmiin.

Videon tarkempi sisällysluettelo löytyy Youtuben puolelta, jos haluaa suoraan hypätä itseään enemmän kiinnostavaan kohtaan.


Haluatko oppia lisää kuvankäsittelyä?

Tämä artikkeli ja video kuuluu osaksi meidän ilmaista Photoshop-verkkokurssia. Meidän ilmaiset kuvankäsittelyvideot antavat kattavan ymmärryksen Photoshopin mahdollisuuksista ja tekevät kuvankäsittelyn opettelusta helppoa. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *