5 kesä

Opettele Lightroomin tärkeimmät työkalut yhdellä videolla

Kuvankäsittelyn alkeiden taitaminen on olennainen osa valokuvauksen opettelua. Etenkin RAW-kuvien kohdalla kuvankäsittelyn tuomat mahdollisuudet ovat huimat. Uuden ohjelman opettelu saattaa kuitenkin tuntua hankalalta. Tämän takia olemme tehneet tämän tiiviin videon, jonka tarkoituksena on reilussa vartissa käydä läpi kaikki Lightroomin oleellisimmat työkalut valokuvaajia ajatellen.

Lightroom on todella laaja ohjelma, jonka takia olemme jättäneet videolta pois suuren määrän mahdollisuuksista. Tämän ansiosta voit alkuun keskittyä tärkeimpiin ominaisuuksiin ja ottaa kuvankäsittelyn alkeita haltuun.

Lightroom Classicin voi ostaa täältä: *Valokuvajäsenyys

Lightroomin alkeet

Lightroom on suunniteltu valokuvaajia ajatelleen, jonka ansiosta ohjelmassa onnistuu kuvien arkistointi, järjestely ja kuvankäsittely nopeasti ja yksinkertaisesti.

Video on tarkoitettu erityisesti aloittelijoille, mutta mukana on myös vinkkejä, jotka sopivat edistyneemmille käyttäjille. Videolla käymme läpi valokuvien tuomisen Lightroomiin, library-moduulin perusteet, valokuvien tähdittämisen, histogrammin käyttöä, kuvankäsittelyä ja lopuksi vielä valokuvien tallentamista.

Meidän kaikki Lightroom -opetusvideot löytyy täältä: Lightroom kuvankäsittely

Mistä Lightroomin voi hankkia?

Adobe tarjoaa valokuvauspainotteista Creative Cloud -tilausta kuukausimaksulla. Pakettiin kuuluu Lightroom Classic CC, uusi Lightroom CC, Photoshop CC ja 20 gigatavua pilvitallennustilaa. Tällä hetkellä kyseinen paketti maksaa 12,39 €/kk.

mm
Atte Tanner

Atte Tanner on Helsingin ja Lontoon välillä kulkeva muoti- ja mainoskuvaaja. Hänen töilleen ominaista on elokuvallinen ilmaisu ja mystinen tunnelma. Atte on ollut mukana luomassa kuvamaailmoja asiakkaille kuten Warner Music, MTV3 ja BMW. www.attetanner.com

Ei kommentteja

Leave a reply