Valokuvien käsittely iPadillä – Lightroom CC opetusvideo

Meidän uusimmalla opetusvideolla selvitämme millaista on tehdä kuvankäsittelyä iPadillä. Käymme läpi *Lightroom CC:n keskeisimmät työkalut ja ominaisuudet. Viime vuosina tabletit ovat todella ruvenneet haastamaan kannettavia tietokoneita monella osa-alueella. Tämä Lightroom CC ja iPad Pro on yhdistelmä, joka meidän kokemuksen mukaan todella toimii ja mikä tärkeintä tuntuu miellyttävältä käyttää.

Kuvankäsittelyä on hauska tehdä suoraan kuvan päälle ja etenkin *kynän kanssa käsittely on hyvin intuitiivista.

Etenkin paljon liikuvalle kuvaajalle tässä on harkitsemisen arvoinen yhdistelmä kuvankäsittelyyn. Lightroom CC:n avulla kuvankäsittely onnistuu tien päältä ja tiedostot synkronoituvat eri laitteiden välillä. Voit aloittaa kuvankäsittelyn iPadillä ja jatkaa pöytäkoneella myöhemmin tai toistepäin. Myös presetit toimivat molempiin suuntiin.

Laite jota videolla käytämme on *12,9 tuuman iPad Pro. Kuvankäsittelyn näkökulmasta laadukas näyttö on tietenkin tärkeä ja ainakin meidän kokemuksemme iPadin näytöstä on hyvin positiivinen. Kyseisen iPadin resoluutio on 2732 x 2048 pikseliä, joka tarkoittaa että kuvat näyttävät hyvin teräviltä. Myös näytön koko antaa tarpeeksi työtilaa ja mahdollistaa tarkemmankin kuvankäsittelyn.

Linkit ovat affiliate-linkkejä, eli jos käytät niitä ja ostat jotain, Kamerakoulu.fi saa pienen komission. Sinulle ei synny tästä mitään ylimääräisiä kustannuksia ja samalla autat Kamerakoulun toimintaa.

Tämän kattavan verkkokurssin avulla opit Lightroomin tärkeimmät työkalut ja saat tehtyä entistä näyttävämpiä valokuvia kuvankäsittelyn avulla.

28 opetusvideota
4.5h materiaalia
Lunttilappu tärkeimmistä pikakomennoista

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *