Näin poistat kuvasta mitä tahansa

Content-aware fill -työkalun avulla valokuvasta voi poistaa *Photoshopissa minkä tahansa elementin. Kyseinen työkalu esiteltiin ensimmäisen kerran Photoshop CS5:ssa ja siitä lähtien sitä on paranneltu lähes jokaisessa päivityksessä.

Photoshop CC 2020 versiossa content-aware fill on saanut on oman työtilansa, jonka ansiosta sillä saa aikaan entistä parempia poistoja. Uudessa työtilassa pystyy määrittelemään miltä alueilta näytteet otetaan ja esikatselemaan miltä lopputulos milläkin asetuksilla näyttää. Tämän ansiosta käyttäjällä on enemmän kontrollia content-aware fillin käytöstä ja lopputulokset ovat parempia.

Content-aware fill tarkoittaa, että Photoshop osaa ottaa huomioon ympäröivät elementit ja täyttää valitun alueen sopivalla materiaalilla. Näytämme videolla alkuun vanhan tavan käyttää työkalua ja sitten uudistetun työtilan.


Haluatko oppia lisää kuvankäsittelyä?

Tämä artikkeli ja video kuuluu osaksi meidän ilmaista Photoshop-verkkokurssia. Meidän ilmaiset kuvankäsittelyvideot antavat kattavan ymmärryksen Photoshopin mahdollisuuksista ja tekevät kuvankäsittelyn opettelusta helppoa. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *