Kolme valokuvaajaa kuvaa yhtä mallia kolmessa lokaatiossa

Hiljattain valokuvaajat Iiro Rautiainen, Kiia-Bettina ja Atte Tanner järjestivät nopeatempoisen kuvauspäivän, jonka aikana kaikkien oli tarkoituksena kuvata samaa mallia kolmessa eri lokaatiossa. Jokainen kuvaaja sai päättää oman kuvauspaikkaansa ja sinne sopivat vaatteet. Tämän jälkeen aikaa kuvan tekemiseen oli kolme minuuttia kuvaajaa kohti. Vastaavalla konseptilla videoita on aikaisemmin tehnyt Jessica Kobeissi. Mitä mieltä olit videosta? Kerro kommenteissa mikä on suosikkikuvasi.

Hienointa tällaisissa haasteissa on nähdä erityylisten kuvaajien toimimisen kuvaustilanteessa ja kuinka heidän kädenjälkensä näkyy asusteiden ja paikkojen valinnoissa. Samalla on mielenkiintoista kiinnittää huomiota millaisiin kalustovalintoihin eri kuvaajat tällaisessa haasteessa päätyvät.

Kalusto

Tässä tapauksessa Iiro kuvasi koko päivän Nikon D750 ja Nikon 58mm f/1.4 yhdistelmällä. Tämän lisäksi hän käytti Godoxin AD400 valoa yhdessä ison octan kanssa.

Kiia-Bettina kuvaa samalla rungolla, mutta objektiiviksi hän valitsi Nikonin 24-70mm f/2.8.

Atte taas kuvasi haasteen Canon 5d mark III, Canon 50mm f/1.4 ja Sigma 35mm f/1.4 kombolla. Mallina projektissa oli Aino ja meikistä ja hiuksista vastasi Tiina Willman.

Valmiita kuvia

Kuva: Atte Tanner
Kuva: Kiia-Bettina
Kuva: Iiro Rautiainen
Kuva: Kiia-Bettina
Kuva: Iiro Rautiainen
Kuva: Atte Tanner
Kuva: Iiro Rautiainen
Kuva: Atte Tanner
Kuva: Kiia-Bettina

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *