Tässä on neljä pienyrittäjälle parhaiten sopivaa järjestelmäkameraa

Kameran valitseminen voi olla tosi haastavaa ja rankkaa. Varsinkin, jos olet ostamassa sun ensimmäistä järjestelmäkameraa. Merkkejä, malleja ja versioita on niin valtava määrä, että ei tiedä mistä etsimisen aloittaa.

Ootko säkin joskus toivonut, että joku vaan kertoisi sulle suoraan, minkä kameran sun kannattaisi hankkia?

Kameran valinta

On useita tapoja lähteä valitsemaan kameraa ja yksi niistä tavoista on miettiä kameravalmistajia. Me haluttiin helpottaa sun hommaa siten, että listasimme alle muutamia yleisimpiä kameramerkkejä. Me nostettiin näiltä merkeiltä yksi malli, joka sopii erityisen hyvin tyypillisen pienyrittäjän tarpeisiin.

Näitä kameroita löytyy myös käytettynä ja se onkin tosi hyvä tapa säästää rahaa. Monet kameraliikkeet myyvät myös *käytettyjä kameroita ja sen lisäksi Tori.fi :stä voi löytää todella hyviä kamera & objektiivi paketteja.

Millainen kamera sopii pienyrittäjälle?

Kannattavin tapa just sulle on valita kamera sen käyttötarkoituksen mukaan. Some postaaminen ja kuvaaminen on extraa sun ydinosaamisen lisäksi, joten sun ei tarvitse hankkia sitä kaikkein uusinta kameraa markkinoilla vaan sä voit ostaa kameran, joka on helppokäyttöinen.

Siksi yrittäjän ei kannata investoida tuhansia euroja kalustoon, vaan valita malli, jossa on ne tärkeimmät ominaisuudet. Hifistely voidaan jättää suosiolla muille!

Lue myös: Jättiopas järjestelmäkameran ostamiseen

Linkit ovat affiliate-linkkejä, eli jos käytät niitä ja ostat jotain, Kamerakoulu.fi saa pienen komission. Sinulle ei synny tästä mitään ylimääräisiä kustannuksia ja samalla autat Kamerakoulun toimintaa.

Neljä kamerasuositusta pienyrittäjälle

OLYMPUS OM-D E-M10 MARK IV: Olympus on se merkki, mitä me useimmiten suositellaan pienyrittäjille. Pienikokoinen *OLYMPUS OM-D E-M10 MARK IV on suorituskyvyltään suuri, mutta silti kevyt. E-M10 Mark IV -kamerassa on erittäin nopea ja älykäs automaattitarkennus, joka käyttää 121 tarkennuspistettä. Liikkuvia kohteita varten kamerassa on myös edistyksellinen jatkuva automaattitarkennus.

Olympuksen kuvanvakaimesta on valokuvien lisäksi huomattava hyöty myös videota kuvatessa.

Canon M50 mark II: Canonillta sopiva malli yrittäjälle on pienikokoinen *M50 Mark II – tämä on edullisin Canonin kamera, jossa on bluetooth/wifi-ominaisuus, jonka ansiosta kuvat saa siirrettyä nopeasti puhelimeen. Rungossa on iso 3″ LCD-näyttö, joka kääntyy moniin suuntiin ja sen kosketusominaisuudet tekevät käytöstä oikein intuitiivista.

Sony A6000 on tosi edullinen, pienikokoinen kamera, jossa on kaikki tärkeimmät tarvittavat ominaisuudet (mm. kuvien siirtäminen puhelimeen wifillä). Sony on tunnettu siitä, että ISO-arvoa voi nostaa korkealle, ennen kuin rakeisuus alkaa näkyä kuvissa.

Fujifilm X-S10: *Fujifilmin X-S10 on jonkin verran kalliimpi kuin muut tämän jutun kameramallit, mutta se on hyvä yleismalli järjestelmäkameralla kuvaamista aloittelevalle. Monet ammattikuvaajat luottavat Fujiin siksi, että se toistaa sävyt todella hyvin.

Hintaluokan huomioon ottaen Fuji on laittanut yllättävänkin paljon paukkuja tähän uutuuteen. Sisäänrakennettu kennovakain auttaa saamaan teräviä kuvia myös hiukan hitaammilla suljinajoilla.

Toivottavasti pääset tämän avulla alkuun sun kameran etsinnässä ja valokuvauksen aloittamisessa. Kun sulla tulee kysymyksiä kameran valintaan liittyen, ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Me autetaan sua tosi mielellämme eteenpäin! ✨

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vie valokuvasi seuraavalle tasolle

Tilaa kuukausittainen valokuvausvinkki suoraan sähköpostiisi ja pidä valokuvauksen opiskelua yllä.