Parhaat valokuvausaiheiset Facebook-ryhmät

facebook-ryhmä, facebook-ryhmät, valokuvaus, kommunikointi, verkostoituminen, valokuvaaja

Yhtenä tavoitteena Kamerakoululla on auttaa suomalaisia valokuvaajia verkostoitumaan, tästä syystä olemme nyt keränneet kaikki parhaat valokuvausaiheiset facebook-ryhmät samaan artikkeliin. Nämä tietysti elävät koko ajan, mutta tässä tilanne vuoden 2014 lopussa. Muista jokaisen ryhmän kohdalla lukea kyseisen ryhmän säännöt tarkasti läpi ennen ensimmäistä postaustasi. Hyvää verkostoitumista! 

Valokuvauksesta yleisesti

VALOKUVAAJAN NEUVOLA 

Yksi Facebookin aktiivisimpia valokuvausaiheisia ryhmiä, jossa voit kysyä mitä vain osaamistasostasi riippumatta. Muista muotoilla kysymyksesi mahdollisimman tarkasti, näin varmistat että saat ryhmästä hyviä vastauksia. Kuten kaikissa muissa ryhmissä, muista aluksi käyttää hakutyökalua, sillä samaa kysymystä on saatettu kysyä jo moneen otteeseen.

MALLIT JA VALOKUVAAJAT

Ryhmä josta voit lähteä etsimään vapaaehtoista mallia valokuvausprojektiisi. Mallit ja valokuvaajat -ryhmä on tarkoitettu sekä harrastajille että ammattilaisille. Muista valokuvaajana kertoa kuvaussuunnitelmasti mahdollisimman paljon postausta tehdessäsi (idea, kuvausajankohta, kuvauksien pituus, paikka jossa kuvaukset tapahtuvat, onko kyseessä tfcd vai kaupallinen kuvaus ja minkä tyylistä mallia olet etsimässä)

TFCD Valokuvaajat&Mallit

Hyvin samantyyppinen mallien ja kuvaajien kohtaamispaikka kuin edellä mainittu ryhmä. Suurin ero on että TFCD Valokuvaajat&Mallit -ryhmässä painotetaan TFCD-periaatteella tehtäviä kuvauksia, joka tarkoittaa että kuvausten kaikilla osapuolilla tulisi olla sama hyöty kuvauksista. TFCD tulee englannin kielen sanoista trade for cd, joka käytännössä tarkoittaa että sinun tulee kuvausten jälkeen toimittaa sopimasi kuvat mallille CD-, DVD-levyllä tai verkkoon ladattuina. Tämä on oiva tapa harjoittaa omaa tekemistä, varsinkin jos henkilökuvaus kiinnostaa!

Näkyvä valo 

Tämä ryhmä on perustettu omien sanojensa mukaan kaikille valokuvan ystäville. Ryhmän toiminta perustuu kiinnostavien linkkien sekä ajankohtaisten aiheiden jakamiseen. Tämä on oikea ryhmä sinulle, mikäli luova keskustelu valokuvauksesta kiinnostaa!

VALOKUVAAJAN SHOWROOM

Omien parhaiden kuvien esittelyyn sopiva ryhmä, jossa kuukausittain palkitaan tykkäysten perusteella kuukauden paras kuva.

Toimittajien ja valokuvaajien keikka- ja työpalsta

Ryhmä toimii työntekijöiden, freelancereiden ja assistenttien kohtaamispaikkana. Suurin osa postauksista liittyy vapaisiin työmahdollisuuksiin alallamme. Älä kuitenkaan odota liikoja.

Mushrooming

Juu, ei liity parhaiden sienikätköjen jakamiseen Facebookissa. Sen sijaan tämä ryhmä on paras, mikäli olet etsimässä työtilaa itsellesi. Mukana on ihmisiä monelta eri luovalta alalta, joten sinun ei tarvitse kuunnella pelkkien valokuvaajien höpötyksiä.

Valokuvauskaluston osto ja myynti

VALOKUVAAJAN KIRPPIS

Huimat 13 323 jäsentä kirjoitushetkellä sisältävä ryhmä, joka on tarkoitettu yksinkertaisesti valokuvauskaluston myymiseen ja ostamiseen. Käyttäjät sopivat itse tavaroiden toimituksesta, hinnasta ja vaihdosta. Myös tässä ryhmässä kannattaa käyttää Facebookin hakutyökalua ahkerasti, mikäli olet jotain tiettyä tuotetta etsimässä. Kokemuksesta voin kertoa, että kannattaa olla yhteydenpidossaan nopea jos näkee jotakin mieleistä. Tuotteet menevät välillä kaupaksi aivan hetkessä!

Pro-Sale :: Photo & Video

Lähinnä ammattilaisten välillä tapahtuvaan myyntiin ja ostoon keskittyvä ryhmä. Täällä ilmoituksissa pyörii lähinnä ammattilaisille suunnattua kalustoa, jotka sisältävä vähennyskelpoisen arvonlisäveron.

Muut valokuvausaiheiset Facebook-ryhmät

Suomen lehtikuvaajat – Finnish Press Photograpers

Hääkuvaajat 

Suomen luontokuvaajat, Finnish nature photographers

Nuoret valokuvaajat -ryhmä

1 ajatus aiheesta “Parhaat valokuvausaiheiset Facebook-ryhmät”

  1. Paluuviite: Parhaat valokuvausaiheiset Facebook-ryhmät – Kamerakoulu.fi | Quotes and Links

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *