Meidän ilmaiset kurssikokonaisuudet

Valokuvauksen peruskurssi
View Post
muotokuva, valaisu, salama
Valaisukurssi
View Post
lightroom, photoshop, kuvankäsittely
Kuvankäsittelyn perusteet – Lightroom ja Photoshop
View Post
Filmikuvauksen alkeet
View Post

Seuraa meitä

Kamerakoulun ilmaiset valokuvauskurssit auttavat sinua ottamaan parempia kuvia. Opastamme kameran käytössä ja annamme käytännönläheisiä vinkkejä kaikentasoisille valokuvaajille. 

Vie valokuvasi seuraavalla tasolle

Kamerakoulun ideana on auttaa valokuvaajia kehittymään. Meidän käytännönläheiset valokuvauskurssit koostuvat artikkeleista ja opetusvideoista, jotka sopivat valokuvauksen aloittelijoille ja harrastajille. Kurssit opettavat valokuvauksen alkeita, kuvankäsittelyä, valaisua ja filmikuvausta. 

Aloita valokuvauksen opiskelu tästä

valotusaika, suljinaika, valokuvauksen perusteet

Valokuvauksen peruskurssi

Kamerakoulun peruskurssin avulla opit valokuvauksen alkeet ja saat otettua entistä hienompia valokuvia. Kurssi on tarkoitettu valokuvauksen aloittelijoille ja ensimmäisen järjestelmäkameran omistajille. Kurssi opastaa järjestelmäkameran käytössä ja antaa käytännönläheisiä vinkkejä valokuvaukseen.

lightroom, photoshop, kuvankäsittely

Lightroom ja Photoshop -opetusvideot

Kuvankäsittely on valokuvien viimeistelyä ja tunnelman luomista. Kuvankäsittelyn opettelu on oleellinen osa valokuvausta ja oman ilmaisun kehittämistä. Me julkaisemme säännöllisesti uusia opetusvideoita Lightroomin ja Photoshopin käytöstä tälle sivulle.

muotokuva, valaisu, salama

Valaisukurssi – opettele salamakuvauksen perusteet

Opettelemalla valaisun perusteet pystyt hallitsemaan valokuviesi tunnelmaa ja saat käyttöösi enemmän luovia mahdollisuuksia. Meidän valaisukurssi käy läpi käsisalamakuvauksen perusteita aihe kerrallaan. Puhumme valaisun teoriasta, tarvittavasta kalustosta ja toteutamme yhdessä kuvaustehtäviä. 

Filmikuvauksen alkeet

Filmikuvauksen aloittaminen on helppo juttu, vaikka se voikin digikuvaukseen tottuneelle vaikuttaa kovinkin eksoottiselta harppaukselta. Tarvitset käytännössä vain kameran, filmiä ja hieman taustatyötä.

Mitä haluat oppia seuraavaksi?

Miksi kannataa kuvata raw-kuvia?
Valokuvien varmuuskopiointi
Valokuvausvinkit aloittelijalle
Histogrammin ymmärtäminen ja käyttö
Suositellut työkalut

Tilaa kuukausittainen valokuvausvinkki 📸

Liity uutiskirjeeseemme ja lähetämme sinulle kerran kuukaudessa inspiroivan
valokuvausvinkin ja kerromme Kamerakoulun tuoreimmista uutisista.